Uvaag Elektro AS

Om oss:

Uvaag Elektro ble stiftet i 2022. Vi er lokalisert i Frogn Kommune, nærmere bestemt Drøbak. Med bred erfaring fra både byggherresiden (Stortingets Administrasjon) og entreprenørsiden (AF Gruppen) er vi godt rustet til å utføre oppdrag med fokus på kvalitet og forutsigbarhet for våre kunder.

Vårt satsningsområdet er solcelleanlegg og energistyring. Igjennom vår nysgjerrighet var vi tidlig ute med å tilby tjenester innenfor programmering/styring av elektriske komponenter. Allerede i 2008 begynte vi med KNX, Control 4 og X-Comfort og det holder vi fortsatt på med. KNX er nå  en «standard» for de aller fleste næringsbygg.

Den samme nysgjerrigheten har nå dratt oss inn i solcellemarkedet hvor vi er totalleverandør. Vi har samarbeidsavtaler med alle fag som utfører små eller store oppdrag for å kunne levere og montere komplette solcelleanlegget.

Vi setter trivsel og god arbeidsmoral høyt på prioriteringslisten. For å skape trivsel drar vi årlige på turer til inn- og utland, på denne måten blir det en sterk felles kultur som kommer alle til gode. Vi har stor tro på å investere i våre ansatte for at de skal investere i oss.

Våre verdier:

Tillit – Vi skal stole på hverandre og gi rom for forskjellige synspunkter

Samarbeid – Vi skal samarbeidet om å nå målene våre både for prosjektene og selskapet på en best mulig måte for våre kunder og ansatte

Kommunikasjon – Vi skal etterstrebe tydelig og enkel kommunikasjon for å forankre felles forståelse

Kvalitet – Vi skal fokusere på planlegging i våre prosjekter slik at ønsket kvalitet oppnås kostnadseffektivt

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt

Sertifikater